nieuws

Schadehulp van start met contra-expertise

Schade

Schadehulp Nederland, het bedrijf van Frank Fukking dat zich sinds 2002 bezighoudt met online schadebehandeling voor assurantiekantoren, richt zich nu ook op particulieren. Onder de noemer Schadehulp Contra-expertise is het bedrijf gestart met contra-expertisediensten.

Schadehulp van start met contra-expertise

Fukking heeft nogal wat kritiek op zijn nieuwe collega-contra-experts: "Er komen steeds meer bureaus op de markt die verzekerden agressief benaderen om maar zo snel mogelijk het opdrachtformulier getekend te krijgen. In de praktijk zien we vervolgens regelmatig dat dossiers in een rustig tempo worden afgewerkt, discussies worden aangevoerd waardoor de expert vaak meer behandeluren kan schrijven." Daaraan zal Schadehulp niet meedoen: "Wij zijn nu zelf gestart met contra-expertisediensten om alle partijen snelheid te kunnen bieden, de belangen van verzekerden te kunnen waarborgen en er voor te zorgen dat verzekerden nooit een aanvullende factuur van de contra-expert ontvangen."
Schadehulp is tevens gestart met Schadehulp Direct, waardoor het intermediair ook zonder samenwerkingsovereenkomst incidenteel gebruik kan maken van de diensten van Schadehulp.

Reageer op dit artikel