nieuws

Webinar: stel uw prangende vragen over het APF

Pensioen 1444

Het algemeen pensioenfonds (APF) wint als pensioenoplossing steeds meer terrein. In de praktijk is het echter niet altijd even makkelijk om het AFP en andere pensioenoplossingen met elkaar te vergelijken. Daarom organiseert am: samen met Centraal Beheer APF op 6 december een webinar. Adviseurs kunnen hier hun prangende vragen stellen aan doorgewinterde pensioendeskundigen.

Webinar: stel uw prangende vragen over het APF

Dit voorjaar nog publiceerde marktonderzoeker GfK een rapport waaruit blijkt dat de pensioenmarkt sterk aan het indikken is. Daarbij lijkt de PPI het kind van de rekening. Vooral van het APF heeft de premiepensioeninstelling veel concurrentie te duchten.

APF in adviespraktijk

Het webinar ‘APF: vragenuur voor adviseur’ belicht de positie van het APF in de markt. Onder anderen pensioenconsultant Jack Borremans schuift aan om uw vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over het onderscheidend vermogen van het APF. Pensioenjurist Edwin Schop beantwoordt vragen die specifiek gaan over het APF in de adviespraktijk.

Heeft u ook prangende vragen over het APF? Schrijf u dan hier alvast gratis voor het webinar in.

Reageer op dit artikel