nieuws

Microsoft brengt pensioen onder bij PPI Willis Towers Watson

Pensioen 1045

Microsoft brengt haar pensioenregeling onder bij LifeSight, de premiepensioeninstelling van Willis Towers Watson. Het wereldwijde technologiebedrijf voert de nieuwe regeling in per 1 januari 2018 voor de ongeveer 1.000 medewerkers in Nederland.

Microsoft brengt pensioen onder bij PPI Willis Towers Watson

Rawan Shalhoub, HR-directeur bij Microsoft Nederland: “We willen onze mensen beter inzicht geven in hun pensioensituatie, persoonlijker betrekken en hun eigen keuzes laten maken.”

Edwin van den Oever, managing director LifeSight Nederland, meldt het volgende: “Wij zijn zeer verheugd dat Microsoft voor LifeSight heeft gekozen. Met dit vertrouwen kunnen wij Microsoft ondersteunen in de verdere optimalisatie van hun pensioenregeling en werknemersbetrokkenheid”.

Reageer op dit artikel