nieuws

Robin Buijs nieuwe directeur NN Pensioen New Business

Pensioen 2042

Robin Buijs is vanaf 1 januari 2018 de nieuwe directeur NN Pensioen New Business. Hij volgt Diederik Schouten op, die besloten heeft zijn carrière buiten NN voort te zetten. Tjeerd Bosklopper volgt Buijs op als Hoofd Integratie bij NN Group.

Robin Buijs nieuwe directeur NN Pensioen New Business

Het snelle vertrek van Schouten (1974) bij het gecombineerde bedrijf voor de nieuwe pensioenbusiness van NN Group is opvallend. De voormalige directeur Leven Zakelijk bij Delta Lloyd werd in april van dit jaar benoemd in zijn rol als directeur van het gecombineerde pensioenbedrijf, tegelijk met Annemieke Visser Brons die NN Pensioen Services (closed book) ging leiden. Een nadere reden voor het vertrek van Schouten geeft NN Group niet.

Hoofd integratie

Diens opvolger Robin Buijs (1970) blijft tot 1 januari werkzaam in zijn huidige functie als Hoofd Integratie van NN Group. Deze rol heeft hij sinds de overname van Delta Lloyd vervuld, waardoor hij bekend is met de actuele ontwikkelingen binnen het Pensioenbedrijf. Van 2012 tot 2016 was Buijs CEO van Nationale-Nederlanden in Spanje, en vanaf 2008 Head of Commerce voor de regio Central & Rest of Europe. Sinds 2001 werkte Buijs in verschillende internationale managementfuncties voor ING.

Nieuwe business

Tjeerd Bosklopper (1975) volgt Buijs op als Hoofd Integratie van NN Group. Hij wordt ook lid van het managementteam Nederland en gaat zich bezighouden met het ontwikkelen van nieuwe business activiteiten voor de Nederlandse organisatie. Bosklopper was op zijn beurt in april nog benoemd tot directeur Individueel Leven Services bij Nationale-Nederlanden.

Mini-stoelendans

In de mini-stoelendans volgt Martijn Hoogeweegen Bosklopper op. Hoogeweegen (1969) is sinds 2013 directeur Customer Service Center Individueel Leven Services.

Reageer op dit artikel