nieuws

Aegon wint Pensioenwegwijzer 2017

Pensioen 1312

Aegon heeft donderdag de Pensioenwegwijzer 2017 gewonnen. Deze prijs wordt door Wijzer in Geldzaken uitgereikt aan een organisatie uit de pensioensector die zich inzet om het maken van keuzes op het gebied van pensioen te vergemakkelijken of te verbeteren. De verzekeraar krijgt de prijs voor de Aegon Profielwijzer.

Aegon wint Pensioenwegwijzer 2017

Met dat product kunnen deelnemers volgens Aegon een beleggingsprofiel kiezen dat ervoor zorgt dat hun pensioen zich ontwikkelt op een manier die bij bij hen past. De jury prees het initiatief omdat het laat zien “dat als je mensen goed begeleidt bij hun persoonlijke keuzes, zij bereid zijn andere beslissingen te nemen die uiteindelijk kunnen bijdragen aan een betere pensioenopbouw”.

Andere genomineerde initiatieven voor de prijs waren Brightpensioen, De tijd van je leven, How 2 Spend It en Kandoor. Het was de derde keer dat platform Wijzer in Geldzaken de Pensioenwegwijzer toekende. De uitreiking gisteravond vormde de afsluiting van de Pensioen3Daagse.

Reageer op dit artikel