nieuws

Gratis financieel plan tijdens Pensioen3Daagse

Pensioen 707

Consumenten kunnen tijdens de Pensioen3Daagse een gratis financiële APK laten uitvoeren naar hun persoonlijke financiële gezondheid tot en tijdens hun pensioen. Van morgen tot en met donderdag heeft iedereen namelijk volledig gratis toegang tot het platform MijnGeldzaken.nl. De gegevens leveren een financieel plan op waartoe de gebruikers ook nadien nog toegang hebben. 

Gratis financieel plan tijdens Pensioen3Daagse

Tijdens de Pensioen3Daagse kunnen gebruikers met hun eigen DigiD op MijnGeldzaken.nl een compleet financieel plan maken inclusief alle risicoscenario’s als overlijden en arbeidsongeschiktheid. De persoonlijke financiële gezondheid tot en tijdens pensioen wordt gemeten via een financiële APK. Op 1 november zijn er extra financieel adviseurs in de online advieskamer van MijnGeldzaken.nl aanwezig  om vragen van gebruikers over de persoonlijke financiële situatie te beantwoorden.Tijdens de komende Pensioen3daagse heeft iedereen gratis volledig toegang tot het platform (zilver abonnement). Na deze 3 dagen blijven alle gegevens voor de gebruiker bewaard en heeft men toegang tot de gratis (bronzen) functionaliteit.

Regie over financiële situatie

MijnGeldzaken.nl is een onafhankelijk platform ontwikkeld door burgers die consumenten meer instrumenten willen geven om zelf de regie te nemen over de persoonlijke financiële situatie. Het bestaat onder meer uit een huishoudboekje, financiële planningssoftware en een online advieskamer. Een landelijk netwerk van onafhankelijk adviseurs is aangesloten op dit platform. In 2016 won het platform de PensioenWegwijzer, een prijs van het platform. Wijzer in Geldzaken. Met name het gebruik van het platform door werkgevers om medewerkers te informeren en de effectiviteit daarvan, ook bij minder hoog opgeleiden, werd geroemd.

 

Reageer op dit artikel