nieuws

Mijnpensioenoverzicht.nl moet vernieuwen en haakt drie bureaus aan

Pensioen 1739

Mijnpensioenoverzicht.nl moet vernieuwen en haakt drie bureaus aan

Stichting Pensioenregister gaat samenwerken met de bureaus Mirabeau, Montae en Enof. Zij gaan zich toeleggen op het beheer en het doorontwikkelen van Mijnpensioenoverzicht.nl De website wordt vernieuwd en moet gebruiksvriendelijker worden.

De drie nieuwe samenwerkingspartners gaan het werk doen wat tot dusver werd uitgevoerd door Atos (techniek platform) en de Sociale Verzekeringsbank (beheer). Mirabeau ontwikkelt platformen en digitale toepassingen voor marktleiders -zoals Transavia, NVM en MoneYou- ‘waarop dagelijks miljoenen klanten feilloos hun weg vinden’. Montae staat pensioenfondsen, pensioenuitvoerders, verzekeraars, werkgevers, ondernemingsraden en overheden bij in het oplossen van alle voorkomende vraagstukken op het gebied van collectieve pensioenen. Enof creatieve communicatie bundelt alle specialismen op het gebied van communicatie.

Vernieuwing
Josine Westerbeek-Huitink, voorzitter van Stichting Pensioenregister, is namens het bestuur blij met de nieuwe samenwerking: “Na een selectieperiode van ruim een half jaar zijn wij verheugd dat het consortium onder leiding van Mirabeau invulling gaat geven aan de uitvoeringsorganisatie. Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij gezamenlijk het bestuur op de juiste wijze kunnen ondersteunen bij de vernieuwing, doorontwikkeling en het beheer van Mijnpensioenoverzicht.nl.”

Financiële bijdrage
De Stichting Pensioenregister is een initiatief van de gezamenlijke Nederlandse pensioenfondsen, de pensioenverzekeraars en de Sociale Verzekeringsbank (SVB). Stichting Pensioenregister bewaakt de vastgelegde werkafspraken met de pensioenuitvoerders. Daarnaast draagt zij zorg voor de promotie en het beheer van Mijnpensioenoverzicht.nl en voor de technische ontwikkeling en exploitatie van het platform. Mijnpensioenoverzicht.nl wordt betaald door de deelnemende partijen. Volgens een woordvoerder verandert de nieuwe samenwerking niets aan hun bijdrage.

Reageer op dit artikel