nieuws

Pim van Diepen nieuwe directeur Business Development bij Cardano

Pensioen 1993

Pim van Diepen nieuwe directeur Business Development bij Cardano

Pim van Diepen, voormalig actuarieel talent van 2015, treedt in dienst bij de Nederlandse risk manager Cardano. Hij gaat aan de slag als directeur Business Development. De afgelopen 12 jaar heeft Van Diepen bij Mercer onder andere leiding gegeven aan het Asset & Liability Management-team en vervulde sinds begin 2016 de rol van Country Business leader van Mercer’s Retirement Nederland.

Van Diepen ziet de overstap als een logisch vervolg van zijn carrière. “De aanleiding van mijn vervolgstap komt voort uit het volgen van mijn passie die ligt bij het vermogensbeheerproces. Na jaren van strategische advisering, wil ik mij graag richten op concrete vermogensbeheeroplossingen voor institutionele beleggers. Mijn nieuwe rol van directeur Business Development bij Cardano heeft als voornaamste doel balansrisicobeheer en de bijpassende Risk Driven Investment solutions aan financiële instellingen aan te bieden.”

Transitiefase
Harold Naus, directeur bij Cardano Nederland, over de toetreding van Van Diepen: “De pensioensector zit midden in een grote transitiefase. Van Diepen zal met zijn ervaring, expertise en capaciteiten een significante versterking betekenen voor het team van Cardano en zo bijdragen aan de verbreding en verdieping van de dienstverlening aan onze klanten.”

 

Reageer op dit artikel