nieuws

ASR benoemt kwartiermaker algemeen pensioenfonds

Pensioen

ASR benoemt kwartiermaker algemeen pensioenfonds

Het nederlands pensioenfonds (ASR) heeft Francis van Bergenhenegouwen (1969)  binnengehaald om het algemeen pensioenfonds professioneel in te richten. Van Bergenhenegouwen is afkomstig van Syntrus Achmea Vermogensbeheer.

“We zijn blij met de komst van Francis, die kan bijdragen aan de professionele inrichting van Het nederlandse pensioenfonds. Wij doen er alles aan om op 1 januari aanstaande klaar te zijn om, zodra de wetgeving daartoe de mogelijkheden biedt, voor onze klanten en nieuwe klanten een onderscheidend pensioen alternatief te bieden”, aldus Fleur Rieter, directeur Pensioenen bij ASR. Van Bergenhenegouwen vindt het een uitdaging om mee te werken aan een nieuwe ontwikkeling in de pensioenmarkt. “Ik geloof in de persoonlijke benadering van het nederlands pensioenfonds, waarmee we echt het verschil gaan maken.” De start van het Nederlands Pensioenfonds staat nog steeds gepland voor 1 januari 2016, als de wetgeving dat toelaat.

Reageer op dit artikel