nieuws

Pensioensymposium: Is dit alles?

Pensioen

Pensioensymposium: Is dit alles?

De Stichting Geldbelangen organiseert op 8 oktober het Symposium Keurslijfpensioen: Is dit alles? Staatssecretaris Jetta Klijnsma ontmoet een groep gedupeerden en Maarten Edixhoven (Aegon Pensioen) is er namens de verzekeraars.

‘Is dit alles?’ wordt een middagdiscussie tussen de pensioen- en verzekeringswereld, de politiek én gedupeerden, om tot andere – wellicht betere – oplossingen te komen, die nog kunnen worden meegenomen voordat de nieuwe wet een feit is. Dat is de doelstelling van Stichting Geldbelangen, die er tegen blijft strijden dat de rente van één moment beslissend is voor iemands hele financiële toekomst.

Symposium
Het symposium vindt plaats in The Colour Kitchen te Utrecht. Dagvoorzitter is voormalig journalist Esther Gotink. Andere spreker, behalve de staatssecretaris en Edixhoven,  is Rob Goedhart (Stichting Geldbelangen). Na de pauze komt de politiek aan het woord met Helma Lodders (VVD), Roos Vermeij, Paul Ulenbelt (SP) en Carola Schouten (CU). Ook zullen gedupeerden van een keurslijfpensioen aan het woord komen en vindt er een discussie tussen panel en de zaal plaats. Kosten voor deelname bedragen € 325 voor bedrijven en instellingen, € 32,50 voor consumenten en pensioengerechtigden.

Reageer op dit artikel