nieuws

Dekra begint met pensioenexpertise

Pensioen

Dekra Experts heeft het werkterrein verder verbreed met een nieuwe focus op pensioenen. Het bedrijf dat zich tot nu toe vooral richtte op schade-expertise begint een nieuwe afdeling Pensioen Expertise. Aan advies en bemiddelen doet Dekra niet, de nieuwe afdeling zal klanten ondersteunen in alle voorkomende pensioenkwesties.

Dekra begint met pensioenexpertise

De afdeling, die wordt gerund door Ton Roebroek, zal puur als consultant op gaan treden van tussenpersonen, verzekeraars, advocaten, bedrijven en instellingen. “Aangezien de wetgeving op pensioengebied volop aan verandering onderhevig is en steeds ingewikkelder wordt, neemt de behoefte aan advies en begeleiding toe. Wij denken zowel onze bestaande klanten binnen DEKRA als daarbuiten op dit specifieke terrein goed van dienst te kunnen zijn”, zegt Robroek.

De accenten en speerpunten van Dekra worden de komende tijd op basis van een marktonderzoek vastgesteld. Robroek licht alvast een tipje van de sluier: “Wij weten als geen ander waar, bij wie en hoe wij tussenpersonen, advocaten, mediators, bedrijven en instellingen in pensioenzaken kunnen ondersteunen. Wij bieden onafhankelijke technische juridische ondersteuning   inzake alle voorkomende en aanverwante pensioengeschillen. Ook in geval van ontslag kunnen wij ondersteuning bieden in het bepalen van onder andere de pensioenschade. Wij bieden onze pensioenexpertise zowel op interim-basis als per opdracht aan en kunnen in elke situatie en op elk moment voor korte maar ook voor langere tijd ondersteuning bieden bij pensioenproblemen.”

Reageer op dit artikel