nieuws

Win gratis kaarten voor Pensioenstrijd

Pensioen

AM organiseert op dinsdag 17 maart in de middag het event Pensioenstrijd Keep up the pressure. De zaal zit vol, maar de redactie mag de laatste vijf toegangskaarten (ter waarde van €99, voor abonnees van am:) weggeven.

Win gratis kaarten voor Pensioenstrijd

Werkgever, adviseur, verzekeraar en toezichthouder, ze zijn allemaal present tijdens am:pensioenstrijd, een event voor de pensioenprofessional op 17 maart in Inn Style in Maarssen. Het is 2015. Het stof is neergedaald. De markt is uitgedund. Tegelijk ligt er meer werk dan ooit voor pensioenprofessionals.

De toezichthouder introduceerde de deelvergunning voor pensioenadvisering nadat in 2010 uit een vernietigend rapport bleek dat driekwart van de pensioenadviezen aan het MKB onder de maat was. Nadien is er veel gebeurd in de markt. Die is nu overzichtelijker en professioneler, wordt vaak gezegd. Op 17 maart zal de toezichthouder vertellen of het stof echt is neergedaald. Heeft het uitdunnen geleid tot meer kwaliteit? Is de pensioenadviseur klaar voor de toekomst?

Het volledige programma staat hier.

AM mag de laatste vijf gratis kaarten weggeven voor het event dat wordt georganiseerd in Innstyle in Maarssen. Geïnteresseerden kunnen mailen naar de redactie (redactie@amweb.nl) en de vijf snelste mailers mogen op 17 maart gratis naar het event.

Reageer op dit artikel