nieuws

Klanten BeFrank kunnen online pensioenuitkeringen vergelijken

Pensioen

Klanten BeFrank kunnen online pensioenuitkeringen vergelijken

Werknemers die bij BeFrank collectief pensioen opbouwen kunnen vanaf nu online de hoogte van hun pensioenuitkering bij verschillende aanbieders vergelijken en direct een offerte opvragen. Deze dienst wordt beschikbaar gesteld door BeFrank en uitgevoerd door onafhankelijk adviseur Apple Tree.

BeFrank richt zich als PPI alleen op de opbouwfase van pensioen, en niet op de uitkeringsfase. Klanten dienen met hun opgebouwde pensioenkapitaal een pensioenuitkering aan te kopen bij een pensioenverzekeraar. Klanten kunnen nu op hun persoonlijke pensioenpagina bij BeFrank het aanbod van verschillende pensioenverzekeraars vergelijken en direct een offerte aanvragen.

Voor klanten die nog geen eigen adviseur hebben, biedt BeFrank in samenwerking met Apple Tree deze nieuwe dienst. Apple Tree, specialist op het gebied van vrijkomend pensioen- en lijfrentekapitaal, helpt de klant bij het maken van een keuze en kan hierbij ook bemiddelen. De premiepensioeninstelling hoopt zo deelnemers actief betrekken bij hun pensioen.

Reageer op dit artikel