nieuws

Delta Lloyd licht pensioenoverzicht toe aan klanten in webinar

Pensioen

Delta Lloyd gaat klanten via een webinar een toelichting geven over het Uniform Pensioenoverzicht. De verzekeraar zal het UPO-webinar organiseren op 30 oktober, tijdens de Pensioen3daagse. Volgens Delta Lloyd was er een behoefte aan informatie bij de klanten.

Delta Lloyd licht pensioenoverzicht toe aan klanten in webinar

Tijdens het webinar zullen pensioenexperts het Uniform Pensioenoverzicht uitleggen en vragen beantwoorden. Daarnaast maakte Delta Lloyd een vijftal animatiefilmpjes met de meest gestelde vragen van de klanten over het pensioenoverzicht en de antwoorden daarop en heeft de verzekeraar op de website tips gezet waarop klanten moeten letten. Delta Lloyd start deze week met het versturen van net pensioenoverzicht aan klanten.

Leon van Riet, algemeen directeur van Delta Lloyd Leven, raadt klanten daarnaast om om naar hun adviseur te gaan: “Delta Lloyd vindt het belangrijk dat klanten zich kritisch buigen over hun pensioen. Wij raden klanten aan naar een adviseur te gaan voor een solide financiële planning. Als duidelijk is wat je later wil doen, hoeveel je daarvoor nodig hebt en hoe je pensioen er straks uit ziet, weet je of dat voldoende is. En kun je nog iets veranderen aan je persoonlijke financiële situatie.”

Reageer op dit artikel