nieuws

Duizend pensioenadviseurs krijgen ledencertificaat NOPD

Pensioen

Duizend pensioenadviseurs krijgen ledencertificaat NOPD

Door duizend bezitters van een Wft-vergunning Pensioenverzekeringen een ledencertificaat te sturen hoopt de NOPD een krachtige beroepsorganisatie tot leven te wekken. De adviseurs hoeven alleen maar hun naam in te vullen om lid te worden.

Na een in de laatste twee jaar mislukte poging tot een fusie met het Register Pensioenadviseurs, hoopt de NOPD nog altijd op één sterke beroepsorganisatie voor pensioenprofessionals. NOPD-voorzitter Theo Gommer vindt het jammer dat slechts een kwart van de vergunninghouders lid is van een beroepsorganisatie: “Dat is zonde en bovendien nadelig, voor hen individueel én voor het collectief. Samen straal je veel meer kracht en autoriteit uit. Met het oog op de toekomst cruciaal voor de beroepsgroep.”

 

Reageer op dit artikel