nieuws

De Amersfoortse heeft weer collectief pensioen op het schap

Pensioen

De Amersfoortse lanceert het Werknemers Pensioen, een nieuw pensioenproduct voor beschikbare premieregelingen. De werknemer kan kiezen: volledig beleggen of 100% garantie. De verzekeraar wil met het product inspelen op de trend van Defined Contribution-regelingen.

De Amersfoortse heeft weer collectief pensioen op het schap

Sinds eind 2009 werden er geen pensioenproducten meer verkocht onder het label De Amersfoortse. Dankzij het nieuwe merkenbeleid van ASR is dat veranderd: De Amersfoortse wordt daarin neergezet als verzekeraar voor ondernemers en daar hoort een pensioenpropositie bij. Luuk de Vos, directeur Intermediaire Distributie Zakelijk bij ASR/De Amersfoortse: “We kunnen nu een totaalpakket aanbieden op het gebied van zorg, inkomen en pensioen. Dit biedt kostenvoordelen voor de adviseur, omdat hij niet meer gedwongen wordt zich voor pensioen te wenden tot andere maatschappijen.”

Kiezen
Het nu gelanceerde Werknemers Pensioen levert volgens de Amersfoortse voor de klant een overzichtelijke pensioenopbouw op met blijvend lage kosten. Er wordt uitgegaan van netto staffels en een pensioenleeftijd tot en met 67 jaar. De werknemer kan zijn pensioen op twee manieren opbouwen: 100% beleggen, of 100% garantie. Verder bestaat de mogelijkheid tot bijsparen. “Het product voldoet aan de nieuwste standaarden en is 24/7 digitaal toegankelijk voor zowel werkgever, deelnemer als adviseur. Verder is het aantal kostenelementen beperkt en is het Werknemers Pensioen natuurlijk volledig transparant. Een werkgever kan op elk moment opzeggen”, aldus de Amersfoortse.

Reageer op dit artikel