nieuws

Bestuurswissel bij Achmea, ASR en HDI-Gerling

Pensioen

Norbert Hoogers is benoemd tot divisievoorzitter Zorg & Gezondheid bij Achmea. Hij volgt Roelof Konterman op die onlangs is toegetreden tot de Raad van Bestuur van het verzekeringsconglomeraat.

Bestuurswissel bij Achmea, ASR en HDI-Gerling

Hoogers (45) is sinds 2008 directeur Operations bij de divisie Zorg & Gezondheid en krijgt in zijn nieuwe functie de verantwoordelijkheid voor de ruim vijf miljoen zorgverzekerden die de Achmea-zorglabels gezamenlijk vertegenwoordigen. De bekendste labels zijn: Zilveren Kruis, Agis, Avéro Achmea  en Interpolis.
Nieuw MT-lid Pensioenen bij ASR
Arthur Arbouw maakt vanaf 1 september deel uit van het MT Pensioenen bij ASR. Hij zal zich in zijn nieuwe functie richten op productmanagement, procesmanagement en overige staf binnen het pensioenbedrijf. Arbouw is nu MT-lid Leven. Voor die vacant geworden functie is nog geen opvolger benoemd. De overige leden van het MT Pensioenen zijn directeur Fleur Rieter, Wim Schep (CFRO), Robert Hellings en Dries de Bruin.
HDI-Gerling Verzekeringen
HDI-Gerling Verzekeringen heeft Rémy Wiggers benoemd tot Directeur Technische Verzekeringen. Wiggers volgt Herman de Haas op die als adviseur verbonden blijft aan HDI-Gerling.
 
 

Reageer op dit artikel