nieuws

Henri den Boer vertrekt bij NN

Pensioen

Henri den Boer vertrekt als directeur Corporate Clients bij Nationale-Nederlanden. “Hij heeft ervoor gekozen om verder om zich heen te kijken”, aldus een woordvoerder. Den Boer bekleedde de functie ruim twee jaar.

Henri den Boer vertrekt bij NN

NN heeft het vertrek van Den Boer niet zelf naar buiten gebracht. Hij zal het bedrijf per 1 juli verlaten. Een nieuwe werkgever heeft hij nog niet, zo meldt de woordvoerder. Michel van Elk, afkomstig van ING Investment Management, heeft op 1 juni de werkzaamheden van Den Boer overgenomen en leidt nu het pensioenbedrijf van Nationale-Nederlanden.
Den Boer werkte sinds 2007 al bij NN Corporate Clients, als commercieel directeur. Hij is sinds 1992 in dienst bij ING en heeft diverse functies gehad bij NN, Tiel-Utrecht en RVS.

Reageer op dit artikel