nieuws

DAK ontzorgt leden met AOV Desk

Pensioen

Na de eerdere introductie van een AOV-vergelijker, komt DAK nu, exclusief voor haar leden, met een AOV Desk. De desk biedt ondersteuning bij het administratieve proces en de bemiddeling van polissen. “De adviseur kan zich richten op het advies en het persoonlijke contact met zijn relatie.”

DAK ontzorgt leden met AOV Desk

Via de AOV Desk kan een adviseur het opvragen en beoordelen van offertes uitbesteden, alsook het aanvraagtraject. Leden kunnen bij de desk offertes opvragen en polissen sluiten bij De Amersfoortse, Generali, de Goudse, Movir en TAF. Optioneel wordt ook nazorg aangeboden. Een klant waarvoor via de AOV Desk een AOV tot stand is gekomen, ontvangt in dat geval jaarlijks een brief waarin zijn situatie wordt geïnventariseerd.

Reageer op dit artikel