nieuws

Toenemende belangstelling voor pensioencommunicatie

Pensioen

Van werkgeversplicht naar communicatiekans. Pensioencommunicatie mag zich de laatste jaren verheugen op een toenemende belangstelling, zowel bij professionals als bij de pensioenconsument. Pensioenuitvoerders zullen hun klanten steeds beter moeten informeren over de pensioenregeling van deelnemers/werknemers en daarbij vooral aandacht moeten besteden aan de begrijpelijkheid van de informatie. Door: mr. Tjandra Onken   Download de whitepaper

Toenemende belangstelling voor pensioencommunicatie

Van werkgeversplicht naar communicatiekans. Pensioencommunicatie mag zich de laatste jaren verheugen op een toenemende belangstelling, zowel bij professionals als bij de pensioenconsument. Pensioenuitvoerders zullen hun klanten steeds beter moeten informeren over de pensioenregeling van deelnemers/werknemers en daarbij vooral aandacht moeten besteden aan de begrijpelijkheid van de informatie.

Door: mr. Tjandra Onken

 

Download de whitepaper

Reageer op dit artikel