nieuws

Accon avm gaat pensioenadvies geven

Pensioen

Accon avm gaat pensioenadvies geven. De advies- en accountantsorganisatie met 50 kantoren in Nederland, heeft de Wft-vergunning pensioenverzekeringen ontvangen.

Accon avm gaat pensioenadvies geven

Naast de huidige advies- en accountancydienstverlening, mag Accon avm voortaan bemiddelen in levensverzekeringen, pensioenverzekeringen, premiepensioenvorderingen en spaarrekeningen.
Steeds meer accountantskantoren vragen bij de AFM een vergunning aan om pensioenadvies te mogen geven. In 2012 kreeg de toezichthouder zo’n tachtig Wft-vergunningaanvragen van accountantskantoren binnen.
Colin Prins, directeur belastingadvies bij Accon avm: “Door de steeds strenger wordende regelgeving, onder andere het provisieverbod, nemen ook steeds meer accountantskantoren deze dienstverlening op zich. Dat veroorzaakt een grotere marktwerking en daarmee een hoger adviesniveau.”

Reageer op dit artikel