nieuws

Delta Lloyd introduceert online beheerportaal

Pensioen

Delta Lloyd heeft het online beheerportaal Pensioen Services Online geïntroduceerd. Met dit portaal voor Defined Contribution pensioenregelingen kunnen zowel adviseurs als werkgevers deze regelingen online inzien en beheren. Later dit jaar krijgen werknemers ook online toegang tot hun pensioendocumenten.

Delta Lloyd introduceert online beheerportaal

Pensioen Services Online (PSO) vervangt het huidige portaal PPPc muteren. Met het nieuwe systeem hebben adviseurs en werkgevers nu ook inzage en kunnen ze wijzigingen doorvoeren zoals collectieve indiensttreding, echtscheiding, arbeidsongeschiktheid, overlijden deelnemer en wijzigen pensioendatum.  Dit levert volgens Delta Lloyd  een snellere verwerking, betere kwaliteit en lagere kosten in de keten op. Leon van Riet, algemeen directeur van Delta Lloyd Leven: “Met de introductie van PSO zetten we een belangrijke stap. Hiermee krijgen de werkgever en adviseur meer inzicht in de pensioenregeling en de mogelijkheid om deze efficiënter te beheren.”

Reageer op dit artikel