nieuws

Solvency II-adviseurs bundelen krachten

Pensioen

De Amsterdamse Adviesorganisatie Triple A Risk Finance en registeraccountant Ronald van de Langenberg uit Leuvenheim (Gld) hebben hun krachten gebundeld in de nieuwe organisatie InAudit. Dit bedrijf gaat zich richten op het ondersteunen van interne auditdiensten van verzekeraars en pensioenfondsen, specifiek bij de invoering van risicowetgeving als Solvency II en IORP II.

Solvency II-adviseurs bundelen krachten

Triple A Risk Finance is een onafhankelijke adviesorganisatie die met 60 medewerkers verzekeraars en pensioenfondsen adviseert op het gebied van risicomanagement, actuariaat en strategie. Van Langenberg heeft zich de afgelopen jaren verdiept in Solvency II en geeft ook trainingen op dit gebied. “Onze ambitie is dat verzekeraars bij uitdagingen op het gebied van Solvency II en interne audit de weg weten te vinden naar InAudit”, aldus Van de Langenberg.

Reageer op dit artikel