nieuws

Flexsecurity kiest partners voor PPI

Pensioen

Flexsecurity wil in 2013 een premiepensioeninstelling worden. Met 350.000 deelnemers is het fonds meteen de grootste PPI van Nederland. Vandaag werd bekend dat risicoverzekeringen worden ondergebracht bij Nationale-Nederlanden. AZL zal als administrateur optreden.

Flexsecurity kiest partners voor PPI

Stichting Pensioenfonds Flexsecurity verzorgt het pensioen voor de flexwerkers van ondernemingen in de Randstad Groep Nederland. Al langer is bekend dat het fonds graag een PPI wil oprichten. Vandaag werden concrete stappen bekend: Flexsecurity gaat zowel met AZL als met Nationale-Nederlanden een samenwerking aan voor vijf jaar. Nationale-Nederlanden was al belast met de herverzekering en administratieve uitvoering van Pensioenfonds Flexsecurity. De aanvraag voor de PPI ligt bij De Nederlandsche Bank.

Reageer op dit artikel