nieuws

De Amersfoortse verhoogt eindleeftijd aov

Pensioen

Per 1 januari 2013 zijn verzekerden van De Amersfoortse met een aov-polis met eindleeftijd 65 jaar voortaan, afhankelijk van de geboortedatum, verzekerd tot 66 of 67 jaar. Hiervoor is geen extra medische informatie nodig. Verzekerden die arbeidsongeschikt zijn, kunnen van deze mogelijkheid gebruik maken als ze 6 maanden hersteld zijn.

De Amersfoortse verhoogt eindleeftijd aov

De Amersfoortse past de eindleeftijd voor bestaande en nieuwe aov-verzekeringen aan op de verhoogde pensioenleeftijd die per 1 januari ingaat. De kosten van de verlengde dekking worden in de loop van 2013 bekend gemaakt en vanaf dat moment in rekening gebracht. In de tussentijd betalen bestaande klanten geen extra kosten voor de verhoogde eindleeftijd. Vanaf het moment van premiebekendmaking krijgen verzekerden drie maanden de tijd om te kiezen of zij de dekking tot 66 of 67 jaar willen opnemen in hun polis. De offertetools van De Amersfoortse zijn inmiddels aangepast op de verhoogde eindleeftijd. Daardoor kunnen adviseurs ook aan nieuwe klanten de eindleeftijden 66 en 67 offreren.

Reageer op dit artikel