nieuws

Wft-Pensioen: de nieuwe wereld van de pensioenadviseur

Pensioen

nl/pensioen/dossiers/wft-pensioen” target=”_self”>Wft-Pensioen: de nieuwe wereld van de pensioenadviseur De invoering van een aparte vergunning voor pensioenadvies zal de pensioenmarkt drastisch veranderen. Het aantal pensioenkantoren is al geslonken naar ruim 2.000 en de verwachting is dat dat aantal nog zal dalen. Tegelijkertijd staat het provisieverbod voor de deur en zijn pensioenen onzekerder dan ooit. Wat betekenen al deze ontwikkelingen voor de verhoudingen in de keten? Komt de pensioenadviseur naast de werkgever te staan, als hoogopgeleide expert? Draait de werkgever aan de knoppen? Wat wordt de rol van de verzekeraar? En, een vraag die voorlopig nog speelt, waar landen de zwevende portefeuilles van kantoren die het bijltje erbij neerleggen? Meer lezen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.