nieuws

Premiepensioeninstelling

Pensioen

nl/pensioen/dossiers/ppi” target=”_self”>Premiepensioeninstelling De premiepensioeninstelling, de PPI, is bezig aan een opmars in Nederland. Inmiddels kregen acht partijen groen licht van De Nederlandsche Bank en wacht een aantal aanvragen nog op goedkeuring. De PPI lokt verschillende discussies uit. Is er wel genoeg ruimte op de markt voor deze vehikels? Hoe snel verloopt de trend van DB naar DC? Is het echt nieuw, of doen verzekeraars dit alleen uit marktbehoud? In dit dossier al het nieuws dat over de ppi op AMweb verscheen, achtergrondartikelen, downloads en video’s. Meer lezen

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.