nieuws

Pensioengroep Zuid wil rustig groeien

Pensioen

In Limburg is Pensioengroep Zuid van start gegaan: een samenwerking van BSB, Eolus Finance & Insurance en Stultiens Pensioen Consultancy. Pensioengroep Zuid is gevestigd in het pand van BSB in Geleen en herbergt vooralsnog veertig pensioencontracten.

Pensioengroep Zuid wil rustig groeien

Pim Stultiens vertelt dat de Limburgse pensioenadviseurs niet alleen voor werkgevers werken, maar zich ook laten inhuren door accountants en advocaten. Ook richten ze zich op assurantieadviseurs die stoppen als gevolg van Wft pensioen of die het beheer willen uitbesteden. “Maar we zijn redelijk kritisch als het gaat om overnames. We hebben er weinig zin in om het terugboekrisico van een partij over te nemen”, aldus Stultiens. “Liever groeien we rustig door, en dat lukt aardig aangezien we met z’n drieën over een flink netwerk beschikken.”

Reageer op dit artikel