nieuws

Aegon opent deuren voor pensioenspreekuur

Pensioen

Aegon nodigt buurtbewoners uit voor een pensioenspreekuur in het kantoor in Mariahoeve. Op zaterdag 10 november opent de verzekeraar van 10.00 tot 15.00 uur de deuren van het Haagse hoofdkantoor.

Aegon opent deuren voor pensioenspreekuur

Vorig jaar organiseerde Aegon ook al een pensioenspreekuur. “Vorig jaar konden we 25 buren inzicht geven in hun pensioensituatie. We hopen dit jaar op een grotere opkomst “, aldus organisator Marjolein Wester. Met het spreekuur wil Aegon mensen bewust  maken van hun financiële situatie. “Ook als mensen geen klant zijn bij ons, zijn ze van harte welkom! Het gesprek duurt maximaal een uur en is volledig vrijblijvend. We gaan geen producten verkopen.” Aegon schakelt die dag eigen medewerkers in. “Iedereen werkt die zaterdag als onbetaalde vrijwilliger.”
 

Reageer op dit artikel