nieuws

Aegon richt pijlen op pensioenen en technologie

Pensioen

Aegon gaat zich de komende jaren nadrukkelijk richten op groei bij pensioenproducten in Noord-Amerika, Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Daarnaast ziet de verzekeraar voor zichzelf een belangrijke rol weggelegd op het gebied van vermogensopbouw in Centraal- en Oost-Europa, Azië en Latijns-Amerika. Investeringen in innovatieve, technologiegedreven distributiekanalen spelen een voorname rol bij de aangescherpte strategie.

Aegon richt pijlen op pensioenen en technologie

"Om dichter bij onze klanten te kunnen staan, zullen we onze investeringen in technologie moeten versnellen en goede initiatieven van onze landenunits ook elders in de organisatie inzetten", aldus bestuursvoorzitter Alex Wynaendts tijdens een analistenbijeenkomst in Londen. Nederland en het Verenigd Koninkrijk werden met name genoemd als landen waar Aegon tussenpersonen met technologische oplossingen gaat ondersteunen om zich aan te passen aan de veranderde distributieverhoudingen. Dit alles moet leiden tot beter en vaker contact met klanten, verbetering van de service en versterking van de klantloyaliteit.

Reageer op dit artikel