nieuws

Aegon schrijft open brief aan Harry Slinger

Pensioen

In een open brief aan zanger Harry Slinger heeft Aegon gereageerd op de nieuwe uitgave van zijn hit ‘Je loog tegen mij’ en zijn voornemen om dit lied woensdag ten gehore te brengen op het Aegon-plein.

Aegon schrijft open brief aan Harry Slinger

De zanger heeft zijn hit aangepast om een hart onder de riem te steken van de havenarbeiders die, na de overname van Optas door Aegon, met de Haagse verzekeraar in de clinch liggen. Slinger wordt uitgenodigd om te komen praten over het conflict, omdat Aegon vindt dat hij voorbij gaat aan de feiten. In de open brief doet de verzekeraar alvast enkele wapenfeiten uit het Optas-dossier uit de doeken, om vervolgens af te sluiten met de uitnodiging: "Graag willen wij u onze kant van het verhaal vertellen. Daarom maken wij graag een afspraak met u om te komen praten bij ons. U krijgt de mogelijkheid om alle vragen over Optas te stellen die u maar wilt."

Reageer op dit artikel