nieuws

Faillissement PensioenPlanner een feit

Pensioen

De rechtbank in Amsterdam heeft het faillissement uitgesproken over intermediairbedrijf PensioenPlanner. De NOS meldde vorige week al, op basis van getuigenissen van het personeel, dat het bankroet door de directie zou worden aangevraagd. Dat verzoek is door de rechtbank gehonoreerd.

Faillissement PensioenPlanner een feit

De directie had het personeel (ruim vijftig adviseurs en 150 parttimemedewerkers ) meegedeeld geen geld meer te hebben voor de betaling van de salarissen. De door Allianz gestaakte samenwerking zou een van de hoofdoorzaken van het bankroet zijn. De NOS maakte eerder melding van omstreden activiteiten van het pensioenadviesbureau.
PensioenPlanner ging in het voorjaar van 2009 van start, als opvolger van het kort daarvoor failliet verklaarde PensioenPlatform. Die had Aegon als hofleverancier, maar deed ook al zaken met Allianz.

Reageer op dit artikel