nieuws

Delta Lloyd stoomt adviseurs klaar voor pensioenexamen

Pensioen

Delta Lloyd biedt vanaf deze week een pensioenkennistoets op de eigen website Pensioenplaza. De toets moet pensioenadviseurs inzicht bieden in hun huidige pensioenkennis en ze zo ondersteunen in de aanloop naar het examen Wft Pensioenverzekeringen.

Delta Lloyd stoomt adviseurs klaar voor pensioenexamen

Delta Lloyd heeft de kennistoets gemaakt in samenwerking met de Stichting Examens Financiële Dienstverlening (SEFD). De meerkeuzevragen benaderen de kennisnormen zoals deze door het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening zijn vastgesteld. 

Pensioenadviseurs kunnen terecht op www.deltalloyd.nl/pensioenplaza. De komende zes weken verschijnen er wekelijks vijf nieuwe vragen om de pensioenkennis te toetsen. Na het beantwoorden van de vragen is direct de score bekend. Met het doorgeven van het e-mailadres ontvangt de adviseur de inhoudelijke antwoorden en het bericht dat de nieuwe vragen klaarstaan. Deelname is gratis.

Reageer op dit artikel