nieuws

Noordeloos Groep start met NLG Pensioenservices

Pensioen

De Noordeloos Groep is van start gegaan met NLG Pensioenservices, een platform dat voor alle leden van de groep gaat werken. De administratieve handelingen voor de klanten van de huidige vijf aangesloten leden, BeneVia, Eijgendaal & Van Romondt, Offermans Joosten Groep, VM Deerenberg en Rivez Assurantiën zullen eveneens plaatsvinden vanuit Geleen, de vestigingsplaats van NLG Pensioenservices, terwijl de advisering per regio plaatsvindt.

Noordeloos Groep start met NLG Pensioenservices

"Op termijn zullen ook de andere leden van de Noordeloos groep hun administratie overdragen”, zegt Eric Lacroix van NLG Pensioen-services, tevens directeur van Noordelooslid Offermans Joosten Groep in Geleen.
De dienstverlening van NLG pensioenservices gaat bestaan uit onder meer het opzetten, begeleiden, controleren en administreren van pensioenregelingen, het redigeren van pensioenbrieven en het maken van pensioenberekeningen,met daarnaast assistentie bij problemen met lijfrenten en stamrechten. Lacroix wil zich met Pensioenservices ook richten op tussenpersonen die stoppen met pensioenbemiddeling na invoering van WFT Pensioen. "Wij willen graag haast maken met de invulling van het pensioenplatform. Er dreigt namelijk een enorme chaos nu veel kleine advieskantoren zullen stoppen met pensioenadvies." 

Reageer op dit artikel