nieuws

NN komt met volledig digitaal pensioenproduct

Pensioen

Nationale-Nederlanden heeft het Comfort Pensioen geïntroduceerd, “een volledig gedigitaliseerd collectief middelloonpensioen”. Het product biedt onder meer een chatservice en online inzage in de status van het pensioen.

NN komt met volledig digitaal pensioenproduct

"Eenvoud, snelheid en persoonlijke service zijn de belangrijkste kenmerken", aldus NN. Het Comfort Pensioen kent een garantie, een winstdelingsregeling en een waardeoverdrachtverzekering. "Met een waardeoverdrachtverzekering worden risico's verzekerd die een werknemer met zich meeneemt als deze van werkgever verandert. Bij een winstdelingsregeling is de overrente naar eigen inzicht inzetbaar." Overigens kan de pensioenverzekering zowel online als offline worden gesloten.

Reageer op dit artikel