nieuws

Avéro koppelt met Benefits-Plaza

Pensioen

Het online EB-platform Benefits-Plaza heeft een beveiligde koppeling gerealiseerd met Avéro Achmea. Volgens beide partijen wordt daardoor het administreren en beheren van de Avéro-producten Pensioenplan en Premie Beheer Pensioen aanzienlijk versneld.

Avéro koppelt met Benefits-Plaza

"Mutaties die door werkgever of intermediair worden ingevoerd in Benefits-Plaza worden door Avéro Achmea verwerkt in het systeem, waarna de polis- en financiële gegevens vanuit Avéro Achmea weer worden teruggeplaatst." Begin volgend jaar worden ook nieuwe Avéro-pensioenproducten (het Waardewijs Pensioen en het Flexibel Werknemers Pensioen) opgenomen in Benefits-Plaza. Adviseurs die voor 1 september 2012 een Pensioenplan of Premie Beheer Pensioen registeren in Benefits-Plaza hoeven geen werkgever-/werknemersvergoeding te betalen.
Benefits-Plaza werkte al samen met Aegon, Allianz, ASR, Delta Lloyd, De Goudse, Generali, Nationale-Nederlanden, Reaal en Zwitserleven.

Reageer op dit artikel