nieuws

ASR geeft online pensioeninformatie

Pensioen

ASR Verzekeringen heeft een online informatiepagina voor pensioendeelnemers gelanceerd. Die geeft een overzicht van pensioenregelingen en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving. De site is ook bedoeld voor een breder publiek.

ASR geeft online pensioeninformatie

"Verder is het een middel om achtergrondinformatie te delen bij pensioendocumenten, zoals Uniforme Pensioenoverzichten en Kosten- & waardeoverzichten, die wij aan onze pensioendeelnemers sturen", aldus ASR.
"De opbouw van pensioen is voor klanten duurzaam en kostbaar. Daarnaast krijgen zij steeds meer verantwoordelijkheid over hun eigen pensioen. Als pensioenuitvoerder willen wij dat onze klanten weten wat pensioen is, hoe zij pensioen opbouwen en welke gebeurtenissen van invloed zijn op hun pensioen. Met één centrale informatiepagina kunnen we nu zowel onze pensioendeelnemers als het brede publiek voorzien van actuele en begrijpelijke pensioeninformatie."
De informatiepagina is te vinden op www.asrverzekeringen.nl/pensioeninformatie.

Reageer op dit artikel