nieuws

Slimmer ondernemen met Slimm

Geen categorie 435

Slimm is eigenlijk een volledige binnendienst. Zo’n medewerker die iedere ondernemer zich zou wensen. Betrokken, bevlogen en altijd klaar staat. Maar Slimm is meer dan dat. Slimm is een all-round professional in de financiële dienstverlening die aan klanten de beste service garandeert, die naar de maatschappijen communiceert en daarbij alle administratieve werkzaamheden uit handen neemt. Maar Slimm zoekt ook naar manieren om de overhead kosten te verlagen, maakt nieuwsbrieven en verzorgt volledig uitingen op alle social media kanalen. Een spin in het web bij het vergroten van efficiency en winstgevendheid.

Slimmer ondernemen met Slimm

Slimm biedt diensten die gedoe wegnemen zodat de ondernemer zich kan bezighouden waar hij goed in is: adviseren. Denk daarbij aan handige modules maar ook aan direct prettig en goed persoonlijk contact, meedenkend team specialisten, breed assortiment en extra snelheid door speciale afspraken  met aanbieders. Slimm laat haar klanten slimme manieren van ondernemen ontdekken.

Voor meer informatie: www.slimm.nu

Op deze servicepagina leest u meer over nieuwe producten, branche-initiatieven, etc. van marktpartijen in de financiële dienstverlening. Deze informatie wordt gepubliceerd op een speciale pagina in am:magazine en op www.amweb.nl. Ook een bericht aanleveren voor de pagina productinfo? Stuur een e-mail naar sales@amweb.nl o.v.v. am:productinfo.

Reageer op dit artikel