nieuws

Bezorgbrommers verzekeren via de Vereende

Geen categorie 980

Bezorgbrommers verzekeren via de Vereende

Bent u ondernemer en maakt u gebruik van bezorgbrommers om maaltijden of pakketten te bezorgen? U heeft de afgelopen periode ongetwijfeld gemerkt dat het lastig is om een verzekering voor uw brommers af te sluiten. De Vereende biedt u – anders dan de meeste verzekeraars – wel de mogelijkheid om de brommers en snorfietsen te verzekeren die hiervoor gebruikt worden.

Aanvraagformulier
Op het aanvraagformulier geeft u bij gebruik ‘zakelijk’ en ‘koerier’ aan. Let op! De Vereende is een verzekeringsmaatschappij die uitsluitend samenwerkt met assurantieadviseurs. Dit betekent dat u de bromfietsverzekering niet direct bij de Vereende kunt aanvragen. Via de website van de Vereende kunt u een assurantieadviseur met een kantoor bij u in de buurt opzoeken.

Premie
Veel van de verzekeringen die u bij de Vereende kunt afsluiten, zijn maatwerk verzekeringen. Daarom staan er geen premies op de website. Wilt u weten wat de bromfietsverzekering voor uw bedrijf kost? Neemt u dan contact op met de assurantieadviseur. Ook voor overige risico’s die u niet direct bij reguliere verzekeraars kunt verzekeren, kunt u contact opnemen met de assurantieadviseur. Vaak lukt het de Vereende om voor de bijzondere risico’s een passende verzekeringsoplossing te vinden.

Voor meer informatie:

https://verzekeren.vereende.nl/motorrijtuigverzekering/bezorgbrommers/

Op deze servicepagina leest u meer over nieuwe producten, branche-initiatieven, etc. van marktpartijen in de financiële dienstverlening. Deze informatie wordt gepubliceerd op een speciale pagina in am:magazine en op www.amweb.nl. Ook een bericht aanleveren voor de pagina productinfo? Stuur een e-mail naar sales@amweb.nl o.v.v. am:productinfo.

Reageer op dit artikel