nieuws

Nedasco gaat samenwerken met 2Benefit

Geen categorie

Nedasco gaat samenwerken met 2Benefit

Serviceprovider Nedasco en ontwikkelaar 2Benefit gaan samenwerking. Met de samenwerking wordt de online risicoanalysetool ZakenGaanDoor beschikbaar voor de adviseurs van Nedasco. De tool moet volgens Nedasco de adviseur ondersteunen in het leveren van ‘onderscheidend’ advies. 

ZakenGaanDoor moet de adviseur helpen met het beoordelen en vastleggen van risico’s en beheersmaatregelen. Volgens Nedasco bevat de tool veel (externe) informatie. Daarnaast biedt de tool adviseurs de mogelijkheid om de risicoanalyse te presenteren via een webportaal en interactief pdf-rapport. “Met ZakenGaanDoor brengt de adviseur op professionele wijze de risico’s van zakelijke klanten van A tot Z in beeld. De software helpt om advies te onderhouden en zorgplicht te borgen. Alle gegevens worden in een veilige database opgeslagen voor gerichte communicatie met de bedrijven”, zegt Tim Schoonbergen, algemeen directeur van Nedasco.

Nedasco en 2Benefit hopen met deze samenwerking gehoor te geven aan de toenemende behoefte van adviseurs aan tooling voor risicomanagement. “We zien de samenwerking als een waardevolle stap om samen met zakelijke adviseurs het advies nog verder te professionaliseren”, aldus Fabian Beeren, oprichter van 2Benefit. Eerder werd vanuit dit perspectief ook een samenwerking met Risk Explorer aangegaan.

Reageer op dit artikel