nieuws

Merendeel bezoekers amweb blij met vertrek Kockelkoren

Geen categorie

Merendeel bezoekers amweb blij met vertrek Kockelkoren

Het nieuws over het vertrek van Theodor Kockelkoren als bestuurder bij de AFM is bij de lezers van Amweb niet heel hard aangekomen. ‘Mister AFM’, die vanaf de oprichting bij de toezichthouder werkt, vertrekt in oktober. We vroegen de bezoekers van amweb wat zij van het vertrek vonden.

Uit de resultaten bleek dat het grootste gedeelte van de lezers niet wakker ligt van het vertrek van Kockelkoren. Slechts 12% van de ruim 750 stemmers zegt het jammer te vinden dat de bestuurder vertrekt, omdat er zo veel kennis en ervaring verdwijnen. Meer dan de helft denkt er compleet anders over: 57% van de stemmers geeft aan dat het goed is dat Kockelkoren vertrekt omdat hij weinig begrip had voor de sector. Daarnaast is 31% compleet onaangedaan door het vertrek, zij kozen voor de optie: ‘Ach, er verandert toch niet zo veel’.

De nieuwe peiling gaat over het nieuws dat een werknemer zonder de juiste Wft-diploma’s niet zomaar ontslagen kan worden. Zou dat makkelijker moeten kunnen of juist niet? Stem!

[poll5]

Reageer op dit artikel