nieuws

Yarden gaat mantelzorg aanbieden

Financiële planning 1332

Uitvaartverzekeraar Yarden en mantelzorgorganisatie Saar aan Huis gaan samenwerken. Leden van Yarden met een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering kunnen in de laatste fase van hun leven, een gedeelte van het verzekerd bedrag vervroegd uit laten keren in geld, bijvoorbeeld voor mantelzorg.

Yarden gaat mantelzorg aanbieden

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is een flexibele verzekering die de mogelijkheid biedt om in de laatste fase van het leven, tot maximaal 50% van het verzekerde bedrag in geld te laten uitkeren. Met dit geld kan bijvoorbeeld de hulp van een zorgverlener ingeschakeld worden om verlichting te bieden bij ziekte. Om de kwaliteit van die zorg te waarborgen, gaat Yarden in zee met Saar aan Huis.

Saar aan Huis heeft vestigingen in heel Nederland en biedt ouderen die ondersteuning die nodig is om comfortabel en verantwoord thuis te blijven wonen.

Foto: Yarden en Saar aan Huis tekenen de samenwerkingsovereenkomst. V.l.n.r.: Serge Evers en Sabrina Franken (Yarden), Lucas Boreel en Sabine Blom van Assendelft (Saar aan Huis)

Reageer op dit artikel