nieuws

Tulp Hypotheken voegt 90% LTV-klasse toe aan aanbod

Financiële planning 609

Tulp Hypotheken biedt vanaf morgen ook de 90% LTV-klasse bij haar tarieven aan. Door het nieuwe tarief kunnen huizenbezitters die aflossen sneller profiteren van een lagere rente. 

Tulp Hypotheken voegt 90% LTV-klasse toe aan aanbod

Tulp Hypotheken bood al 60%, 80% en 100% LTV aan. Met het nieuwe tarief kunnen klanten die beginnen op 100% LTV – wanneer er voldoende afgelost wordt – eerder dan voorheen profiteren van een rentedaling. Dit komt ook ten goede van de looptijdrente.

Hypotheken zonder NHG

Tulp is pas sinds medio mei actief op de hypotheekmarkt.  De ‘nieuwkomer’ richt zich vooral op hypotheken zonder NHG voor bestaande woningen (aankoop, verbouwing of oversluiten) met lange rentevaste periodes.De investeerder achter Tulp Hypotheken is TwentyFour Asset Management uit Londen. Voor de distributie wordt samengewerkt met hypotheekadviseurs die zijn aangesloten bij DAK, Finenzo, VCN-United Capital, De Financiële Makelaar en Huismerk. Stater verzorgt het beheer van de leningen.

Reageer op dit artikel