nieuws

Finzie opent vier nieuwe vestigingen

Financiële planning 1390

Finzie, het hypotheeklabel van franchiseorganisatie Romeo, opent deze maand vier nieuwe vestigingen. Daarmee komt de formule op 19 vestigingen.

Finzie opent vier nieuwe vestigingen

De nieuwe vestigingen zullen de deuren openen in Delft, Lisse, Maastricht en Nunspeet. In september vorig jaar breidde het hypotheeklabel ook al uit. In die maand gaven de initiatiefnemers aan dat het doel was om in de eerste helft van volgend jaar landelijke dekking te hebben.

“Landelijke dekking betekent natuurlijk in de eerste plaats dat nog meer consumenten kunnen profiteren van onze dienstverlening. Daarnaast is het ook prettig dat de effectiviteit van onze marketinginspanningen daarmee verder toeneemt en dat onze franchisenemers ook steeds meer van elkaar kunnen leren”, zo meldde toenmalig directeur Paul van der Meijs destijds.

Meijs vertrok overigens per 1 maart uit de directie van Romeo Financiële Diensten. Reden daarvoor is een verschil van inzicht met mededirecteuren Martin Keegstra en Edsel de Graaf.

Reageer op dit artikel