nieuws

CFO Tuitert verruilt Delta Lloyd voor Scildon

Financiële planning 1586

René Tuitert is vanaf vandaag de nieuwes CFO van Scildon. Hij volgt in deze functie Peter de Bruijne op.  Tuitert was voor zijn benoeming bij Scildon CFO van Delta Lloyd Levensverzekering.

CFO Tuitert verruilt Delta Lloyd voor Scildon

Gert Jan Fritzsche, CEO van Scildon is in zijn nopjes met de komst van Tuitert (foto) die moet bijdragen aan een ‘gecontroleerde winstgevende expansie van de kernactiviteiten van de levensverzekeraar uit Hilversum. Daarbij gaat het om collectief pensioen, vermogensopbouw en overlijdensrisicoverzekeringen.

Onafhankelijk intermediair

“Ik ben erg verheugd met de komst van René Tuitert omdat hij zeer ervaren is op het gebied van levensverzekeringen”, aldus Fritzsche. “Maar ook omdat hij vanuit zijn vorige functie de kracht van het onafhankelijk intermediair heeft leren kennen en waarderen. In allerlei dagelijkse beslissingen, ook op financieel gebied, is het belangrijk dat er affiniteit is met de onafhankelijke financieel adviseurs.”

Scildon Verzekeringen

Scildon NV, tot juli vorig jaar bekend als Legal & General Nederland,  is vanaf april 2017 onderdeel van de Engelse financieel dienstverlener Chesnara Plc. Behalve de vestiging in Nederland zijn er ook vestigingen in Engeland en Zweden.

Reageer op dit artikel