nieuws

Munt op schap Financiële Makelaar

Financiële planning 1866

Munt op schap Financiële Makelaar

Munt Hypotheken kunnen vanaf nu ook worden gesloten via serviceprovider De Financiële Makelaar. Daarmee worden de producten van de geldgever vooral in het zuiden en oosten van het land beter beschikbaar.

Volgens Munt wordt het distributienetwerk met deze uitbreiding vergroot met 600 advieskantoren. “Groot voordeel is dat De Financiële Makelaar nauwelijks overlap heeft met de serviceproviders met wie we nu al samenwerken”, zegt commercieel directeur Menno Luiten. Munt heeft inmiddels voor € 10 mld aan hypotheken verstrekt.

Dossierbehandeling

De Financiële Makelaar, onderdeel van de Veldsink Groep, is gericht op kantoren met maximaal zes medewerkers en vooral vertegenwoordigd in het zuiden en oosten van het land. Volgens directeur Harrie-Jan van Nunen (foto) was met name de goede en snelle dossierbehandeling reden om Munt op te nemen in het aanbod. “Een goed voorbeeld hiervan is dat Munt digitale handtekeningen accepteert en het mogelijk maakt dat eigen middelen bij de notaris aangetoond kunnen worden.” De Financiële Makelaar hanteert naar eigen zeggen als enige serviceprovider een no cure, no pay-model, waarbij de adviseur alleen betaalt als de hypotheek tot stand komt.

Reageer op dit artikel