nieuws

Marc Vincent nieuwe directeur individueel leven bij Vivat

Financiële planning 1105

Marc Vincent is vanaf deze maand de nieuwe directeur individueel leven bij Vivat. Hij is de opvolger van Aad van der Klugt die drie maanden geleden na een conflict opstapte bij de verzekeraar. Vincent werkte al bij Vivat, als Unitmanager Marketing, Sales en Innovatie. 

Marc Vincent nieuwe directeur individueel leven bij Vivat

Begin november vorig jaar kwam naar buiten dat Aad van der Klugt na conflict was vertrokken als directeur individueel leven.  Een verschil van inzicht over de aanscherping van de strategie ten grondslag aan diens vertrek zou ten grondslag hebben gelegen aan diens vertrek. Een maand eerder was Fernando Franco Hagel al opgestapt als general manager Digitaal, waarbij de verzekeraar “gewijzigde inzichten en keuzes”, als reden aangaf.

Begonnen bij AXA in Parijs

In 2008 startte Vincent zijn carrière bij Reaal en heeft hij onder meer de verantwoordelijkheid gehad voor de Marketing, Product & Sales en de klantenservice. Daar heeft hij ervaring opgedaan in zowel operations als klantcontact. Hij is zijn carrière begonnen bij AXA waar hij startte als marktonderzoeker op de marketingafdeling van AXA verzekeringen in Parijs.

Reageer op dit artikel