nieuws

Vijf nieuwe vestigingen voor Van Bruggen Adviesgroep

Financiële planning 1770

Van Bruggen Adviesgroep is het nieuwe jaar met vijf  nieuwe franchisenemers begonnen. De nieuwe franchisenemers gaan werken in de regio’s Alphen aan de Rijn, Enschede, Beuningen/Wijchen en Tilburg. Ook komt er uitbreiding in het rayon Lansingerland. Het bedrijf telt daarmee 62 vestigingen.

Vijf nieuwe vestigingen voor Van Bruggen Adviesgroep
Pieter van Tuinen, directeur en eigenaar Van Bruggen Adviesgroep

Met ingang van 1 januari 2018 is intern al uitbreiding gerealiseerd, met de komst van Michiel Meijer als algemeen directeur. Hiermee sorteert Van Bruggen Adviesgroep voor op een verdere groei van de organisatie. Meijer wordt verantwoordelijk voor de uitbouw van de huidige formule.

Balans tussen online en offline

Zijn focus zal liggen op een verdere verhoging van klanttevredenheid, optimalisatie en intensivering van klantcontactmomenten én het bereiken van de ultieme balans tussen online en offline onafhankelijk advies. Meijer: “Wij gaan de komende tijd in gesprek met nog meer kwalitatief goede franchisenemers, waarvan een aantal ons al regelmatig weet te vinden voor een gesprek. Want alleen met de juiste ondernemers is onze droom, de meest klantvriendelijke financiële dienstverlener zijn, te realiseren.

Reageer op dit artikel