nieuws

Mouchtak verruilt kredietbemiddelaar voor incassobureau

Financiële planning 1531

Incassobedrijf Vesting Finance heeft Madiha Mouchtak aangesteld als nieuwe Country Manager voor Nederland en België.  Mouchtak was tot eind vorig jaar CEO bij kredietbemiddelaar Geldshop. In haar nieuwe functie is Mouchtak verantwoordelijk voor het begeleiden van het eerder door Vesting Finance ingezette veranderingsprogramma om de dienstverlening uit te breiden.

Mouchtak verruilt kredietbemiddelaar voor incassobureau

Madiha Mouchtak (42) heeft veel ervaring opgedaan binnen de financiële dienstverlening. Van januari 2016 tot eind vorig jaar was ze CEO bij kredietbemiddelaar Geldshop en algemeen directeur bij Acadium Bastion.  In die periode was ze ook bestuurslid bij brancheorganisatie OvFD. Daarvoor  werkte Mouchtak onder meer bij CMIS Group en EY.

Achtergrond in verandertrajecten

Naast haar financiële ervaring heeft Mouchtak ook een achtergrond in verandertrajecten, Operations, ICT en de ontwikkeling van professionals. Deze kennis zette ze eerder in bij  CMIS en Geldshop. Vorig jaar eindigde ze op plaats 32 in de am:top 50 van powervrouwen in de financiële dienstverlening.

Reageer op dit artikel