nieuws

Edwin Heijne nieuwe directeur financieringstak Bovemij

Financiële planning 814

Bovemij heeft Edwin Heijne per 1 januari 2018 benoemd tot directeur Financieringen. Hij volgt Jan van der Vlist op, die afscheid nam om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan.

Edwin Heijne nieuwe directeur financieringstak Bovemij

Heijne was de laatste drie jaar werkzaam als CFO bij ABN Amro Lease. Daarvoor werkte hij onder andere bij ING en PwC. Een paar maanden geleden maakte Bovag-dochter Bovemij al bekend dat Maarten van Schaik de nieuwe adjunct-directeur Financieringen is geworden.

Bovemij zegt dat de financieringstak de afgelopen vijf jaar fors is gegroeid. Elk jaar verdubbelde het aantal zakelijke klanten en uitstaande leningen. Heijne krijgt samen met Van Schaik de opdracht die groei op een gecontroleerde manier voort te zetten. Heijne is van plan daarvoor meer de samenwerking op te zoeken van de verzekeringstak en datapijler van het bedrijf.

Reageer op dit artikel